zeilreizen in de zomer

Herfstvakantie gezinsreis zeilen

Gezinsreis herfstvakantie 2020.
Meerdaagse zeilzwerftocht Waddenzee:
Zeilen, droogvallen, wadlopen, eilandhoppen en fietsen tijdens een meerdaagse zeilzwerftocht met zeilschip Alida.

In Frieslands Waddenhaven Harlingen scheept u in aan boord van het historische zeilschip Alida. Het wordt een zeiltocht vol actie, (ont)spanning en genieten van de frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden. U bent er even helemaal uit. Met haar ruimte en comfort voelt u zich meteen thuis op de gerieflijke Alida.
En met haar geringe diepgang van slechts 80 cm is de Alida bij uitstek geschikt voor de ondiepe wateren van de Waddenzee.

Na het welkomstwoord van de schipper volgt er een korte uitleg over het schip en de veiligheid aan boord. Vervolgens gaan de ‘trossen los’ en hijsen we samen de zeilen.
Er gaat een wereld voor u open. U bepaald zelf waar de reis heen gaat. De schipper kent het Wad en kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe je de mooiste plekjes kunt bereiken. Van Texel tot Schier, maar ook minder bekende plaatsen zoals De Cocksdorp en het Oostwad zijn voor de Alida prima bereikbaar.
In de wereld van de historische zeilvaart staat de Alida bekend als een schip met fantastische zeileigenschappen welke de schipper u graag zal tonen. Ook geeft hij het (gedesinfecteerde) roer graag uit handen zodat u dit zelf kunt ervaren.

De Alida beschikt over een gerieflijke accommodatie. Het schip heeft een gezellig dagverblijf met een open kombuis en voor iedereen is er een eigen hut. Met de huidige maatregelen hebben we ruimte voor één of twee gezinnen.

Prijs: €2.785,- per week ongeacht het aantal personen uit 1 of 2 gezinnen i.v.m. de COVID maatregelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *