Bedrijfsuitje, bedrijfstraining en teambuilding

Originele locatie en inspirerende setting.
Bent u op zoek naar een mooie, originele, unieke en vooral inspirerende setting voor een bedrijfstraining, teambuilding, duurzaam ondernemen, netwerkbijeenkomst, vergadering, workshop, productpresentatie of brainstormsessie?

Leeuwarden, culturele hoofdstad 2018 bezoeken
Bezoek Leeuwarden en diverse andere steden van de Elfstedentocht met uw collega’s. Wij helpen u organiseren met een arrangement op maat.

Team incentive

Met je bedrijf naar Oerol

 

Scheepsarrangementen biedt alle mogelijkheden voor uw relaties en/of collega’s.
Neem uw relaties en/of collega’s mee uit zeilen om te netwerken en de contacten te verstevigen. Dit in combinatie met een presentatie en/of training. Uw relaties en/of collega’s zullen aangenaam verrast zijn!
Op een zeilschip heeft u alle tijd om elkaar in een bijzondere sfeer beter te leren kennen en ideeën uit te wisselen.
Daarnaast kunt u bijvoorbeeld:
Survival, Coastraften, Wadkanoen, Powerkiten, Blokarten, Wildwaterkanoën, Kunstworkshop, Kookworkshop, GPS belevingstocht (met meerdere schepen op ’t Wad, navigeren op ’t Wad).

De schepen kunnen worden voorzien van o.a. beamer, internetverbinding, etc.

Teambuilding

 

Bij teambuilding worden de dagelijkse patronen en rollen losgelaten door afstand te

 

 

 nemen van de dagelijkse werkomgeving en werksfeer. Een onderdeel van teambuilding is leren

 

 

door ontspanning, plezier en fysieke inspanning. Vervolgens wordt

 

gekeken wat geleerd is en hoe dit toegepast kan worden in de dagelijkse werkpraktijk en worden hiervoor aktiepunten benoemd. De daadwerkelijke dag of dagen worden eventueel opgevolgd door individuele coaching sessies en vervolgens een gezamenlijke terugkomdag om de tijdens de teamdag vastgestelde aktie punten te evalueren.

Bedrijfstrainingen
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo), duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de s
ociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet): de triple-P-benadering.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen people, planet en profit. Vaak blijkt dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving (bron: wikipedia).

Steeds meer organisaties zijn bewust bezig met de ontwikkeling van hun mensen, waardoor er steeds meer ruimte voor de individuele werknemer ontstaat.

Onderstaande genoemde bedrijfstrainingen zijn enkele voorbeelden:
Verandermanagement en persoonlijk leiderschap
Stressreductie en time-management
Mindfulnesstrainingen bij burn-out, reorganisatie en ziekteverzuim
Mindfull leiderschap voor managers
NLP Neuro Linguïstisch Programmeren
Verkooptraining, communicatie
Projectevaluaties

Werkwijze: een voorgesprek met directie of direct leidinggevende over het aantal deelnemers, werkwijze en evaluatie is noodzakelijk. De visie van de directie op de gewenste resultaten wordt besproken. Deze visie zal tijdens de teamtraining aan bod komen. Cruciaal daarbij is de wil om als organisatie te ontwikkelen en te veranderen.

Enkele trainers:
Uw eigen trainer
Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen trainers mee te nemen.

Ben Tiggelaar (o.a. auteur van: dromen, durven, doen)
Ben gaat in op de fundamenten van menselijk gedrag, de kern van leiderschap, verandering, prestatieverbetering, ondernemerschap en groei.

Alberdina Turkstra
Alberdina helpt teams oog te hebben voor kwaliteiten en ervaringen.
Ontdekken, spelen met en benutten van uw talenten. Deze inzetten voor uzelf én uw team zodat anderen er ook van kunnen profiteren. Tijdens deze reis krijgt u voldoende ervaringen en inzichten mee om meer vanuit eigen kwaliteiten te opereren in uw team.
Resultaat gericht, indringend en efficiënt.

Frank Eijkelkamp en Juliette Reniers:
Wat kan mindfulness betekenen voor uw organisatie?

Mindfulness is een beproefde techniek om te leren omgaan met de uitdagingen die we in ons werk tegenkomen. De techniek is er op gericht om een non-reactieve houding te ontwikkelen. De automatische piloot in ons is veel vaker aanwezig dan we denken, en door het trainen van aandacht leer je deze te stoppen en helder te kijken naar een situatie. Het is een systematische aanpak om nieuwe manieren van controle en wijsheid te ontwikkelen, gebaseerd op ons vermogen tot ontspanning, aandacht, bewustzijn en inzicht.

Informeert u naar de mogelijkheden en mail of bel ons.
Wij geven u graag onafhankelijk advies en organiseren alles op maat voor u.