Leeuwarden – Friesland, culturele hoofdstad 2018

Details
Datum: heel 2018
Prijs: op aanvraag

culturele hoofdstad leeuwarden, zeilreizen

Zeilreizen naar Leeuwarden-Friesland, culturele hoofdstad 2018

In het kader van de culturele hoofdstad Leeuwarden – Friesland 2018 organiseren wij op maat gemaakte arrangementen op grote zeilschepen en hotelschepen in Friesland voor groepen. Je reist, eet, overnacht en zeilt naar bezienswaardige steden en dorpen in Friesland, bijvoorbeeld (een deel van)  de 11-fonteinen route. Geheel naar uw wens stellen we een mooie zeilreis samen. Dit kan om een weekendje, midweek, week of langer gaan, waarbij het mogelijk is om meerdere dagen in Leeuwarden te vertoeven.

Absolute aanraders om te bezoeken zijn ook:
Sail HarlingenPlanetarium Franeker, Terug naar Heeg (theatervoorstelling), de Stormruiter in Leeuwarden, de reuzen van Royal de Luxe in Leeuwarden, Welcome to the Village,  de tentoonstelling over Mata Hari en Escher in Leeuwarden. Het volledige programma bekijk je op 2018.nl. Voor iedere gast gratis openbaar vervoer tickets in Friesland voor 1 dag bij het reserveren van een schip!

Prachtige video van de opening!

Gratis extra:
Bij reservering van een schip: Voor iedere gast een gratis openbaar vervoer ticket, 1 dag geldig in Friesland met Arriva.