Zeilreizen Holland, onderdeel van Scheepsarrangementen

Mijn naam is Sandra Zeinstra. Sinds 2010 ben ik eigenaar van boekings- en organisatiebureau “Scheepsarrangementen“. Ik ben geboren en opgegroeid in Harlingen. Na 28 jaar elders in Nederland gewoond te hebben, werk en woon ik sinds juni 2011 weer in Harlingen. Naast reguliere opleidingen, heb ik ook de opleiding Holistisch reiki therapeut voltooid.

Ervaring in de zeilvloot

Na circa 20 jaar in de grafische industrie gewerkt te hebben, o.a. als prepress manager en account beheerder, heb ik in 2007 de kans gegrepen om mijn “jongensdroom” waar te maken en heb ik op het luxe zeilschip ’t Wapen fan Fryslan gewerkt als matroos en gastvrouw. In 2008 ben ik het kanaal overgestoken naar Londen (GB) en als gastvrouw/bemanning werkzaam geweest op tallship de Artemis. Door mijn ervaring met de zeilvloot, weet ik het kaf van het koren te scheiden.

Onafhankelijk en enthousiast

Ik ben vrij, in tegenstelling tot de meeste rederijen en boekingsagenten, om voor u of uw bedrijf het schip te kiezen waarvan ik denk dat die het beste bij u en uw wensen past.
Mijn enthousiasme voor de beleving van het zeilen op traditionele zeilschepen motiveert mij dagelijks voor het organiseren van zeilreizen voor anderen.
Ik gun iedereen dit avontuur!

Motto

Soms moet je van koers veranderen om de juiste haven te bereiken…

Sandra Zeinstra op het schip